Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

TRAUTENMERCH.CZ|Krám kapely Trautenberk

Košík>

GDPR a ochrana osobních údajů

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle po dobu 5 let od poskytnutí kontaktu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce využívá za účelem online marketingu subjekty sídlící mimo EU (např. Mailchimp). Z tohoto důvodu předává osobní údaje (email, jméno a příjmení) do třetí země (do země mimo EU).

 

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení osobních údajů.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené a proškolené osoby.

 

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1. 1. 2022.

 

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.

Co jsou soubory cookies?

Soubory cookies jsou malé soubory, které ukládají informace ve vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Uživatel však nadále zůstává anonymní a nelze ho na základě těchto informací identifikovat.

K čemu jsou cookies užitečné?

Soubory cookies vám mohou být užitečné například v těchto případech:

  • pro zapamatování vašich přihlašovacích údajů, abyste je nemuseli pokaždé vyplňovat
  • ke správné funkčnosti stránek, abyste mohli hladce dokončit proces nákupu
  • slouží k efektivnějšímu vyhledávání mezi jednotlivými webovými stránkami
  • pamatují si vaše preference a zvyšují celkově uživatelský komfort např. při efektivním přizpůsobení nabídky vašim požadavkům

Využití cookies

K jakému účelu využíváme cookies?

  • Technické (povinné) cookies jsou nezbytné pro dokončení objednávky.
  • Analytické cookie nám pomáhají pochopit uživatelské zvyklosti na našem webu a přizpůsobit je vašemu maximálnímu pohodlí při nakupování
  • Díky marketingovým (konverzním a trackingovým) cookies analyzujeme výkon jednotlivých marketingových kanálů. Remarketingové cookies slouží pro personalizaci reklam a jejich správnému zacílení.

Výše zmíněné marketingové cookies mohou být využívány v nástrojích jako je např.: Google Analytics, Google Adwords, Facebook, Sklik a další.

Pokud nechcete výhod cookies využívat, máte právo v souladu s příslušnými ustanoveními č.127/2005 Sb. O elektronických komunikacích, se rozhodnout, zda povolíte „cookies“ na svém zařízení, a to prostřednictvím nastavení svého prohlížeče např. Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari atd. Využívání cookies lze také zabránit tím, že otevíráte webové stránky v anonymním režimu.

Další obecné informace k souborům cookies naleznete na www.allaboutcookies.org